Thank you for visiting my site and hope you find more information

Let's Share Informations

Cari Informasi lain di sini

Bartender Tricks Video

Thursday by indra

Let's make coctail Drink


Sex on the Beach

Peach Schnapps
Cranberry Juice
Grapefruit Juice

Quantities for one drink:
1 oz Vodka
3/4 oz Peach Schnapps
Cranberry Juice
Grapefruit Juice

Blending Instructions:
Half fill with cranberry juice and grapefruit juice, stir in highball glass


Triple Sec
Rose's® Lime Juice
Cranberry Juice
Quantities for one drink:
1 oz Vodka
1/2 oz Triple Sec
1/2 oz Rose's® Lime Juice
1/2 oz Cranberry Juice
Blending Instructions:
Shake vodka, triple sec, lime and cranberry juice vigorously in a shaker with ice
Strain into a martini glass, garnish with a lime wedge on the rim, and serve


Sweet Vermouth
Angostura Bitters
Maraschino Cherry
Orange Peel
Quantities for one drink:
3/4 oz Sweet Vermouth
2 1/2 oz Blended Bourbon
Dash Angostura Bitters
2 Or 3 Ice Cubes
1 Maraschino Cherry
1 Twist of Orange Peel
Blending Instructions:
Combine the vermouth, whiskey, bitters and ice in a mixing glass
Stir gently, don't bruise the spirits and cloud the drink
Place the cherry in a chilled cocktail glass and strain the whiskey mixture over the cherry
Rub the cut edge of the orange peel over the rim of the glass and twist it over the
drink to release the oils but don't drop it in

Lemon Drop
Lemon Juice
Quantities for one drink:
1/2 oz vodka
1/2 oz lemon juice
1 sugar cube
Blending Instructions:
Add sugar to the rim of an old-fashioned glass, and drop a cube or packet of sugar into the bottom of the glass
Pour vodka and lemon juice into a stainless steel shaker over ice, and shake until completely cold
Pour into the prepared old-fashioned glass, and serve

Serving with Old Fashioned Glass


Light Rum
Dark Rum
Passion Fruit Syrup
Lime Juice
Quantities for one drink:
1 oz Light Rum
1 oz Dark Rum
1 Tblsp Passion Fruit Syrup
2 tsp Lime Juice
Blending Instructions:
Shake all ingredients with ice, strain into a cocktail glass, and serve

Triple Sec
Lime Juice
Quantities for one drink:
1 oz Vodka
1 oz Triple Sec
1 oz Lime Juice
Blending Instructions:
Shake all ingredients with ice, strain into an old-fashioned glass over ice cubes, and serve

3 oz Orange Juice
2 oz Vodka
3 oz Apple Juice
Blending Instructions:
Add orange juice first, then add vodka, and finally add apple juice and stir lightly
The pouring should do most of the stirring

Serving :Highball Glass


Light Rum
Soda Water
Quantities for one drink:
2-3 oz Light Rum
Juice of 1 Lime (1 oz)
2 tsp Sugar
2-4 Mint Sprigs
Soda Water
Blending Instructions:
Lightly muddle the mint and sugar with a splash of soda water in a mixing glass until the sugar dissolve and you smell the mint
Squeeze the lime into the glass, add rum and shake with ice
Strain over cracked ice in a highball glass
Top with soda water, garnish with mint sprig and serve


Triple Sec
Lime Juice
Quantities for one drink:
1 1/2 oz Tequila
1/2 oz Triple Sec
1 oz Lime Juice
Blending Instructions:
Rub rim of cocktail glass with lime juice, dip rim in salt
Shake all ingredients with ice, strain into the salt-rimmed glass, and serve

White Russian

Coffee Liqueur
Light Cream
Quantities for one drink:
2 oz Vodka
1 oz Coffee Liqueur
Light Cream
Blending Instructions:
Pour vodka and coffee liqueur over ice cubes in an old-fashioned glass
Fill with light cream and serve

Pina Colada

Light Rum
Coconut Milk
Pineapple Juice
Crushed Ice
Quantities for one drink:
3 oz Light Rum
3 Tblsp Coconut Milk
3 Tblsp Pineapple Juice
Crushed Ice
Blending Instructions:
Put all ingredients into an electric blender with 2 cups of crushed ice
Blend at a high speed for a short length of time
Strain into a collins glass and serve with a straw

Bloody Mary

Tomato Juice
Lemon Juice
Worcestershire Sauce
Tabasco Sauce
Quantities for one drink:
1 1/2 oz Vodka
3 oz Tomato Juice
1 Dash Lemon Juice
1/2 tsp Worcestershire Sauce
2-3 Drops Tabasco Sauce
1 Wedge Lime
Blending Instructions:
Shake all ingredients (except lime wedge) with ice and strain into an old-fashioned glass over ice cubes
Add salt and pepper to taste
Add the wedge of lime and serve

Blue Margarita

1 teaspoon coarse salt
4 ounces Tequilla
2 ounce Triple Sec
2 ouncees freshly squeezed lime juice
2 ounces blue Curacaco
2 teaspoons superfine sugar
2 1/4-inch slices star fruit for garnish
1 lime, cut into wedges

Fill a cocktail shaker halfway with ice. Place Tequilla, Triple Sec, lime juice, blue Curacaco, and sugar in the shaker; shake hard for 30 seconds. Fill the prepared glasses with ice cubes. Strain the margarita into the salt-rimmed margarita glasses. Garnish each with a slice of star fruit or a lime wedge.

Long Island Iced Tea

Light Rum
Lemon Peel
Quantities for one drink:
1/2 oz Vodka
1/2 oz Tequila
1/2 oz Light Rum

1/2 oz Gin
1 Dash Coca-Cola
Twist of Lemon Peel (or Lime)
Blending Instructions:
Mix all contents in a highball glass and sitr gently
Add dash of Coca-Cola for the coloring and garnish with lemon or lime twist

Singapure Sling

juice of 1/4 lemon
1/2 measure gin
1 measure cherry brandy
Soda water to top up

Shake the ingredients well with ice, strain into a tumbler.
Top up with soda water and add a lump of ice.
Decorate with cocktail cherries and a lemon slice.
Serve with straws.

Tequila Sunrise

1 3/4 measures tequilla
3 1/2 measures orange juice
1/2 measure grenadine

Stir the tequila and orange juice with ice cubes in a shaker or jug and strain into a tall tumbler.
Add ice cubes then slowly pour in the grenadine.
Allow the settle, but stir once before drinking.


10 ml Kahlua coffee liqueur
10 ml Irish cream liqueur
10 ml Grand Marnier
Layer in the order given in shot glass.
Turn out the lights and ignite the Grand Marnier! Imbibe!

Pletok by

Bahan-bahan yang diperlukan

- 1 Buavita* 250ml
- 1 Kaleng bir 330ml
- 1 Kratingdaeng
- 1 Kaleng Sprite 330ml
- 1 botol John Roben Vodka (vodka termurah di hero, Rp.10.000)

*Buavita bisa di sesuaikan dg selera anda,tapi dalam contoh ini kita gunakan buavita rasa jeruk
Bahan diatas untuk meracik kuranglebih 1,5 sampai 2 liter pletok

Cara meracik:
1.Pertama-tama, ambillah wadah yang kira-kira volumenya cukup untuk menampung semua ini. Volumenya kira-kira 1,5 sampai 2 liter.
2.Lalu tuanglah seluruh isi Kratingdaeng sampai kosong botolnya.
3.Tuang juga isi Buavita, tapi dikira2 aja, kurang lebih sebanyak kratingdaeng.
4.Terus seluruh isi Sprite juga...
5.Terus Bir juga...semuanya
6.Nah ini nih..intinya..jadi lo pertama tuangin dulu vodkanya, jgn terlalu banyak, terus lo cicip dulu..ampe kira-kira menurut lo pas
7.Pas udah kecampur semua, lalu aduk campuran hingga merata.
8. Sudah jadi nih pletoknya, bisa langsung diminum, tapi lebih enak kalo dikasih es batu.
9.Pletok siap dinikmati dingin-dingin

Selamat menikmati

Perlu diperhatikan
Hati-hati dalam mencoba takaran vodka dan mencicipinya, karena reaksinya sangat lambat, jadi bila anda cicip dikit gitu, mungkin baru terasanya belakangan gitu. Nanti bisa-bisa lo udah mabok duluan pas nyicipnya. Jadi bila belom terasa jangan terus tambahin vodkanya,nanti jadi terlalu keras gak enak. Itulah enaknya, lo minum terus tapi gak terasa, eh belakangan tiba-tiba udah mabok aja.

Tapi kalo lo mau licik sama temen-temen lo sih boleh juga. Lo minta aja supaya elo yang nyicipin terus, jadi lo bisa mabok duluan..kan enak..gak usah takut keabisan pletoknya.

mabok-mabok lagi deh hehehe.........

have you taste these coctail drinks? what do you think???
please describe it.......

Indonesian Cuisine

by indra

One of the great things about Jakarta is the variety of cuisine from around the Archipelago. Just to get you started, below we have outlined some of Indonesia's most popular dishes:

Nasi Goreng

Nasi goreng (Indonesian for fried rice). Literally nasi means rice and goreng means fried. The dish is often accompanied by additional items such as a fried egg, fried chicken, satay, vegetables or krupuk (fried crackers / chips made of shrimp or vegetables). In many restaurants, when accompanied by a fried egg, it is sometimes called the nasi goreng special.

Nasi goreng can be eaten at any time of day, and many Indonesians eat nasi goreng for breakfast, often using leftovers from the previous day's dinner. The rice used to make nasi goreng should be cooked ahead of time and left to cool down (so it is not soggy), which is one reason to use rice cooked from the day before.[1] Nasi goreng is a complete meal in itself, but sometimes it is also part of a banquet.

The main ingredients for the plain nasi goreng include pre-cooked rice, soy sauce, garlic, shallot and some spring onions for garnishing. For the special one, add fried egg, a cracker, and slices of raw tomatoes or cucumbers.

Nasi goreng can also be found in restaurants in western countries, such as in Chinese and Indian ones, but with local adaptation (for instances, by adding curry seasoning). In the Netherlands, Indonesian-Chinese restaurants may offer nasi goreng spiced to suit Dutch taste. In The Netherlands and Flanders, the word nasi goreng is often used for any Asian style of fried rice.

Nasi campur

Nasi Campur, literally meaning mixed rice, is a delicious classic Indonesian favorite that consists of rice topped with various meats, vegetables, peanuts, egg and fried-shrimp chips, and it is a staple meal of the country. The Balinese version of mixed rice has several kinds of dishes (grilled tuna, fried tofu, cucumber, spinach, tempe, beef cubes, vegetable curry, corn, chili sauce) on the top. Mixed rice is often sold by street vendors, wrapped in banana leaf.

Mie Goreng

Bakmie means noodles. Variation on Nasi Goreng only this time using egg noodles but not usually served with satay.

Masakan Padang

Indonesia's original fast food, all dishes are precooked and served. You are billed for what you eat. Beef Rendang (beef simmered in coconut curry) is out of this world.

ES Campur

Shaved ice with a variety of seasonal fruits and jellied candies, topped with boiled palm sugar.


Somewhat similar to an omelet, usually filled with minced lamb and vegetables. Often served as an appetizer or accompaniment

Terang Bulan

Literally Full Moon, this dessert is prepared only at night at hawker stands. There are many varieties of this dessert but the chocolate ones are Absolutely sinful.

Satay Kambing

Goat satay. Usually served with a sweet soy sauce, no wedding buffet in Indonesia is complete without this all-time favourite.


Featuring un-ripened fruit, mangoes, apples, pineapple and so on mixed with a thick sweet, sour and HOT sauce that women seem to prefer more than men.

Ayam Goreng

Fried chicken. The Colonel had better watch his backside. Indonesia has several fried chicken emporiums that put paid to KFC.

Soto Ayam

This is Indonesia's version of chicken noodle soup. Almost a meal unto itself.

Sop Buntut

Oxtail soup (with the oxtail). Hearty soup always served with a side of white rice.


Bakso literally means meatballs, made of beef, and served in boiling hot soup with mung bean-thread noodles, green vegetables, shredded cabbage, and various sauces (chili, tomato). This version from Solo has super-sized meatballs, the size of tennis balls. Also known as Bakso Tenis. Bakso is a Chinese-influenced dish, but has become a popular snack throughout Indonesia.


Chili. Since most families have a Sambal recipe passed down from generation to generation (think Korea and Kimchee) there's a good chance that there are more types of Sambal concoctions than there are dialects in Indonesia. Some sweet, some hot, some lethal. All are delicious.

Gudeg Jogja

Young jackfruit and hardboiled egg stew, very sweet. This is usually accompanied by a side of beef skin stew

have you taste these foods? what do you think???
please describe it.......

Wine Talk

Sunday by indra

“Wine is the drink of the gods, milk the drink of babies, tea the drink of women, and water the drink of beasts.” (John Stuart Blackie)

Wine expansion recently can be used as a socialization utilities, it has the capable to shows own social class. Wine devotees in Jakarta itself are very limited to a very certain realm. This can be understood due to wine valued as IDR 200.000, - to IDR 500.000, - and these are just middle wine class. Then how about wine which has been valued as premium class which priced to more than IDR 10.000.000, - ? wow..

The Secret Intimacy of Wine.
Sensational of satisfaction can be felt while enjoying wine. Satisfying feeling to a friendly romantic of a drink, these are the feelings that have been wanted by anyone. The privilege of a wine is not only depends on the quality, but also on the ambience of it surrounding area. This is what you call the privy of a wine

What is it?
Wine is an alcoholic drink made pure form grapevine extract genre Vitis Labrusca which used much in US and genre Vitis Vinifera is used much in Europe, Both genre can be grow only in 30 to 50 degree north and south latitude, but some alcoholic drinks are made from 8% to 15% of alcohol dry measure which best known as Fruit Wine. Now, how about production method of wine? Wine is plough way through sugar fermentations within grapevine. These drinks consist of some sort, which will be explained as followed. It doesn’t have to be memorized; at least you know what kind of wine you’ve been drinking of.

** Red Wine adalah wine yang dibuat dari anggur merah (red grapes).Yang masuk dalam kategori red wine adalah Cabernet Franc, Carmenere, Pinot Noir dari Bordeaux, Prancis; Cabernet Sauvignon merupakan jenis terbaik dari California; Merlot dari Saint Emilion; Malbec dari Prancis tenggara yang dikenal juga dengan sebutan Cot; Syrah/ Shiraz jenis terbaik dari Roma; Carignan dari Prancis; Sangiovesse dari Chianti dan banyak terdapat di Itali bagian tengah; Zinfandel dari California; Montepulciano paling banyak ditemui di Italia bagian tengah dan timur serta Nebbiolo yang dikenal dengan nama Spanna atau Chiavennasca, merupakan salah satu red wine terbaik di Italia.

** White Wine adalah wine yang dibuat dari anggur putih (white grape). Beberapa jenis anggur putih yang terkenal di kalangan peminum wine di Indonesia adalah Sauvignon Blanc, Semillon dan Chardonnay yang berasal dari Bordeaux, Prancis; Riesling dan Gewurztraminer dari Jerman; Moscatel of Alejandria dari Afrika Selatan dan Spanyol serta Viognier dari Roma.

** Rose Wine adalah wine yang berwarna merah muda, dibuat dari anggur merah namun dengan proses ekstraksi warna yang lebih singkat dibandingkan dengan proses pembuatan Red Wine. Di daerah Champagne, kata Rose Wine mengacu pada campuran antara White Wine dan Red Wine.

** Sparkling Wine adalah wine yang mengandung cukup banyak gelembung karbondioksida di dalamnya. Sparkling Wine yang paling terkenal adalah Champagne dari Prancis. Hanya Sparkling Wine yang dibuat dari anggur yang tumbuh di desa Champagne dan diproduksi di desa Champagne yang boleh disebut, dan diberi label Champagne.

** Sweet Wine adalah wine yang masih banyak mengandung gula sisa hasil fermentasi (residual sugar) sehingga rasanya menjadi manis.

** Fortified Wine adalah wine yang mengandung alkohol lebih tinggi dibandingkan dengan wine biasa (antara 15% hingga 20,5%). Kadar alkohol yang tinggi ini adalah hasil dari penambahan spirit pada proses pembuatannya.

Wine Glossary
** Aftertaste ialah rasa yang tinggal di dalam mulut setelah mencicipi atau menelan wine. Merupakan salah satu faktor terpenting dalam menilai karakter wine.
** Balance ialah istilah yang digunakan bila elemen-elemen yang ada pada wine terasa harmonis atau tidak ada yang mendominasi.
** Elegant ialah kata yang digunakan untuk mendeskripsikan wine yang baik.
** Fermentation ialah proses perubahan gula menjadi alkohol dan karbondioksida; mengubah jus anggur menjadi wine.
** Peak ialah waktu di mana sebuah wine memiliki rasa terbaiknya, sangat subyektif.
** Vintage Date ialah untuk mengindikasi tahun pembuatan wine.

Did You Know?
** Berdasarkan penelitian, manusia telah membuat minuman anggur sejak sekitar lima ribu tahun yang lalu.
** Anggur adalah minuman yang populer di banyak negara. Negara-negara yang penduduknya meminum anggur paling banyak (menggunakan data tahun 2000) antara lain Perancis, Italia, Amerika Serikat, Jerman, Spanyol, Argentina, Britania Raya, Tiongkok, Rusia, dan Rumania.
** Jika tolak ukur yang digunakan adalah angka per orang atau per kapita, daftar tersebut menjadi: Luxemburg, Perancis, Italia, Portugal, Kroasia, Swiss, Spanyol, Argentina, Uruguay, dan Slovenia.
** Anggur dibuat di banyak negara. Negara-negara yang membuat anggur terbanyak (menggunakan data tahun 2000) antara lain: Perancis, Italia, Spanyol, Amerika Serikat, Argentina, Jerman, Australia, Afrika Selatan, Portugal, dan Chili.

Where to find fine wines?


Italian restaurant and bar dengan wine lounge bernuansa warna putih yang stylish dan elegan. Berawal dengan bersantap di restonya, dan berlanjut dengan bersantai di lounge yang cozy.
** City Plaza at Wisma Mulia, Jl. Jend. Gatot Subroto Kav.42, Jakarta 12710. Tel (62 21) 5297 1234.

Menghadirkan konsep wine dan kawan-kawannya, yaitu cocktails dan cigar. Tatanan interiornya yang sangat nyaman dapat membuat Anda lupa waktu.
** Parking Area Plaza Senayan Lt. 5, Jl. Asia Afrika No.8, Jakarta Selatan 12190. Tel (62 21) 572 5245.

Resto dan lounge dengan lounge ambiance dan dekorasi bernuansa Timur Tengah yang bernuansa mistik dan tiada duanya.
** Jl. Kebon Sirih Raya 77, Jakarta Pusat. Tel (021) 7088 3366, 392 0384.

Wine bar dengan nuansa English gentlemen club yang authentic. Selalu ramai dengan eksekutif dan ekspatriat yang ingin bersantai sambil menikmati wine dan liqueur.
** Hotel Nikko Jakarta, Jl. M.H.Thamrin 59, Jakarta 10350. Tel (62 21) 230 1122.

Resto, bar, sekaligus wine lounge untuk menikmati penampilan dari musisi Jazz paling bertalenta di kota ini. Sangat classy dan intimate.
** Jl. Wijaya I No.25, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan. Tel (62 21) 722 1188.


Toko sekaligus lounge yang sulit untuk ditinggalkan oleh para pecinta wine. Koleksi wine di tokonya sangat lengkap dan lounge-nya sangat cozy untuk bersantai maupun untuk berbisnis.
** Jl. Kemang Raya No.67, Jakarta 12730. Tel (62 21) 7191 333.

Berawal dari wine shop yang melebarkan konsep menjadi lounge. Selalu ada program wine tasting yang sangat sayang untuk dilewatkan.
** Cilandak Town Square, Ground Floor Unit 024, Jl. T.B. Simatupang Kav.17, Jakarta 12430. Tel (62 21) 7592 0355.

Menggebrak dengan wine concept yang dihadirkannya dan langsung menjadi tujuan semua orang saat weekend maupun hari biasa. Reservasi sangat dianjurkan.
** Wisma Kodel, Ground Floor, Jl. H.R.Rasuna Said Kav.B-4, Jakarta 12920. Tel (62 21) 5290 2030.

Salah satu pelopor wine concept yang kini menjamur di Jakarta, dan masih tergolong hip hingga sekarang berkat lounge-nya yang oh-so cozy.
** Jl. Kemang Raya No.45B, Jakarta Selatan 12730. Tel (62 21) 7179 2577.


French resto ini baru saja meraih The Award of Excellence dari Wine Spectator sebagai salah satu resto yang memiliki daftar wine yang paling outstanding di dunia, sekaligus yang pertama di Jakarta! Tidak ada alasan untuk melewatkan resto yang satu ini.
** Jl. Senopati No.39, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan 12910. Tel (62 21) 521 3626.

Dengan konsep wine and grill, menawarkan pengalaman bersantap yang imajinatif lewat interior yang bernuansa rustic sekaligus elegan dan menu yang berkualitas.
** Plaza Senayan Level P4 #413, Jl. Asia Afrika No.8, Jakarta Selatan 10270. Tel (62 21) 5785 2760.

French resto yang baru saja merenovasi diri dan kini hadir dengan tatanan interior yang anggun dan elegan. Jangan lewatkan daftar wine dan menu raw bar-nya yang menggoda.
** Plaza Senayan Level P4, Jl. Asia Afrika No.8, Jakarta Selatan 10270. Tel (62 21) 572 5813.

Dari namanya Anda pasti dapat apa yang menjadi hidangan andalannya, disamping daftar wine yang cukup lengkap dan nuansa modern kontemporer yang minimalis dan chic.
** Jl. Senopati No. 54, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan. Tel (62 21) 725 0002, 7279 9268.

Dengan konsep imperial Indonesian cuisine, Lara Djonggrang menghidupkan sang legenda kembali lewat resto dan bar yang sangat menarik dan interior yang menakjubkan.
** Jl. Teuku Cik Dik Tiro No.4, Menteng, Jakarta Pusat. Tel (62 21) 315 3252.

Cruise Ship Agent (agent kapal pesiar)

Wednesday by indra

Lots of young people dream about working at sea and especially on cruise ships (cruiseliners), but few can imagine what cruise jobs are really like. The reality is that candidates for cruise ship employment have to realise that they are applying for a job, not a holiday!

If we are accepted at their interview with a representative of a particular cruise line we cannot choose the cruise ship or the trading area but must strictly comply with the requirements of the Cruise Line which hired us.

New crew members on a cruise ship have to undergo some degree of training after joining the ship, and must accept discipline and various restrictions (e. not to enter the passenger area when not on duty). Our supervisors will expect us to work hard with a permanent smile on our face. On the other hand, cruise ship work gives young people a good income and the chance to visit a variety of beautiful and exotic places.

Recruitment Agents:

PT. Ratu Oceania Raya (Royal Caribbean and Celebrity Cruises)
Bintaro Trade Centre
Blok B2 No.5
Sektor 7, Bintaro Jaya
Tangerang 15224
Phone: 62 21 745 3381 / 745 3433
Fax: 62 21 745 4281

SBI Menara Sudirman Lt. 16 (Holland America)
Jl. Jendral Sudirman Kav. 60 Jakarta
Telp.62 21-5227717

PT. Meranti Magsaysay (costa cruise, aida, princes and Star cruise)
Graha Bintang Lt I
Jl. Teluk Betutu No.5
Dukuh Atas Jakarta Pusat
Telp. 62 21-3908893

CTI Jakarta (Carnival Cruise line)
Jl. H.R. Rasuna Said Kav. B-7, Lt. 2, No. 206
Kuningan, Jakarta Selatan 12950
Telp. 62 21-5204287

CTI Yogya (Carnival Cruise line)
Jl Babadan 497 RT 18/RW17
Banguntapan Yoygyakarta
Telp. 62 274 517375

Indomarina (kapal putih)
Jl. Wahid Hasyim No. 1, Menteng,
Jakarta Pusat 10310
Telp. 62 21-39837539

Papamitsos (kapal putih)
Gedung Muzatek Blok C-1, Lt. 9.
Jl. Sukarjo Wiryopranoto No. 30-36
Wisma Sawah Besar
Jakarta Pusat 10120
Telp. 62 21-3811220

Panatara Damas (Norwegia Cruise line)
Jl. Tebet Barat Dalam Raya No. 79 A
Jakarta Selatan 12810
Telp. 62 21-8309588

Aweidhia Jakarta Group
Jln.Warakas II No.1
Tel: +62 21 43937204
Fax: +62 21 43906856

Bahana Galang Jaya
Jl. Brigjen Katamso Km.6
Tanjung Uncang
Batam Island
Tel: +62 778 394815
Fax: +62 778 394814

Bosso Mario Co
Jln. Cilincing Bakti VI No. 28
Jakarta 14120
Tel: +62 21 44835163
Fax: +62 21 44832390

Hotelier Aagency Indonesia
Patra Office Tower
3rd Fl Suite 314
JL. Gatot Subroto 32-34
Jakarta 12950
Tel: +62.21.52901191
Fax: +62.21.52901191

JAM Worldwide
JAM Worldwide / PT. Jasa Adi Mandiri
Wisma Dharmala Sakti Building
19th Floor
Jl Jenderal Sudirman Kav. 32
Jakarta 10220
Tel: +62 (0) 21 5737979
Fax: +62 (0) 21 5708144

Java Marine Services, Ltd
MTC (Metro Trade Centre)
Kav C-35 Soekarno - Hatta
Tel: +62 22 70118230
Fax: +62 22 753 7572

PT Artistika Star Service
Jl. Warakas IV
Gg. 20 No: 8a
Tel: +62 21 43913730, +62 21 708828
Fax: +62 21 43913730

Wishnu Cakra Gemilang
JL. Gatsu Timur
Ganetri No. 19.
Tel: +62 361 243748
Fax: +62 361 243748

PT. Yossindo Shipping
Laks. Madya Yos
Sudarso Street No: 2A
Lorong 2 Timur
Rt: 001/01 Kelurahan Koja
Tanjung Priok
North of Jakarta
Tel: 62-21 43911071
Fax: 62-21 43911072

support link klik here

do you have other information?

Filed under having 4 comments  

Jakarta Night Life

Thursday by indra

As a major regional hub in South East Asia, Jakarta has a great range of nightlife to suit every budget and taste. For the best variety of cafes and restaurants head south for Kemang where you'll find every type of cuisine from Brazilian, Italian and Japanese to Turkish. For a different dining experience, try the "Cafe Tenda" in Semanggi in the city centre. These Popular street cafes employ innovative designs and delicious food to attract customers. If you've got an urge to dance, Jakarta has hundreds of discos and nightspot. Most of the major hotels have their own bar or disco, while other well known ones include "Tanamur" known around the world as the "most densely populated disco on the most densely populated island in the world".

Night Club

Entertainments - Night Clubs
Plaza Gajah Mada 4th & 5th Floor No.19-26 Central Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Taman Impian Jaya Ancol, Jl. Lodan Timur V/16 North Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Plaza Hayam Wuruk I, 4th Floor West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Jl. Raya Mangga Besar No.91/DE West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Jl. Asemka 1-5 West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Jl. Hayam Wuruk No.1001 West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Mal Citraland 6th & 7th Floor West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Lokasari Plaza 4th Floor Jl. Mangga Besar 81 West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Lokasari A 41 Jl. Mangga Besar 81 West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Plaza Glodok Jaya 9th Floor Jl. Pinangsia West Jakarta

Golden Crown
Entertainments - Night Clubs
Plaza Glodok 8th Floor Jl. Pinangsia West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Plaza Blok M 8th Floor Jl. Bulungan 76 South Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Jl. Metro Pondok Indah No.1 South Jakarta

Entertainments - Night Clubs
Kali Besar West Jakarta

Entertainments - Night Clubs
West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Kelapa Gading Medeterania Blok AA No.7,8,9 North Jakarta

Entertainments - Discotheques
Mal Ambasador Lt.3,Jl prof.dr.satrio No.15 Casabalanca South Jakarta

Entertainments - Discotheques
hotel Royal Regal, Jl Mangga Besar VIII No.25-27 West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Gedung landmark Lt. Dasar ,Jl Jend Sudirman No.1 South Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Tiang Bendera II No.84 West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Panglima Polim Raya No.11 Rt.002/08 South Jakarta

Entertainments - Discotheques
Plaza ATD Jl. M.H. Thamrin Kav. 3 8th Floor Central Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Kali Besar Barat 47 West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Kali Besar Barat 22 West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Mangga Besar Raya 81 West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Hayam Wuruk No.100 5th Floor West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Hayam Wuruk No.111 / HH-II-JJ West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Plaza Glodok Jaya 9th Floor West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Lapangan Banteng Selatan Central Jakarta

Jalan M.H. Thamrin 11, 2nd floor, Jakarta (Jakarta Pusat(Central))
TYPE: Restaurants Jakarta - Live Music Venue
In a place made up of over 13,000 islands, it's sometimes easy to get lost in the shuffle. But while in the capital city of Indonesia, you'll feel right at home at the Hard Rock Cafe Jakarta. While the national motto, "Bhinneka Tunggal Ika" (unity in diversity) may not easily roll off your tongue, it sure falls perfectly in line with our own "Love All, Serve All" mantra. Mirroring the cultural richness found in the surrounding neighborhood, the Hard Rock Cafe Jakarta brings its own unique brand of historical significance with our cream-of-the-crop musical artifacts housed in this welcoming two-story building. Bringing diversity to our menu, one can order local cuisine like Hainan Chicken Rice along with favorite Hard Rock staples like a burger and fries. In a country where 300 or more languages are spoken, it's nice to know the Hard Rock Cafe Jakarta translates to a fine dining experience. "

From Semanggi Bridge: (nearby Hilton Hotel) go straight to Monument National (Monas), after passing Welcome Statue (in front of Grand Hyatt Hotel) then you'll see HRC on your right.

- simply one of the most energetic live music venues in the city. The massive line-ups of people waiting to get it, to see a live act, on a weekend is a sight to see. Once your inside the ultra hip english speaking waiters serve you with a style and flair that is all their own. Add to that the wicked live music being pumped by some of the best bands in south east Asia

Entertainments - Discotheques
Jl. Hayam Wuruk 108 West Jakarta

Entertainments - Discotheques
Plaza Gajah Mada 5th and 6th Floor Central Jakarta

Entertainments - Discotheques
Sarinah Bldg 14th Floor Jl. M.H. Thamrin 11 Central Jakarta

Entertainments - Discotheques
Jl. Tanah Abang Timur No.14 Central Jakarta

Entertainments - Discotheques
Central Jakarta

Cafe & Live Music
Entertainments - Live Musics
Plaza Hayam Wuruk H 4th Floor, Jl. Hayam Wuruk West Jakarta

Entertainments - Live Musics
Mal Ambasador Lt.3,Jl prof.dr.satrio No.15 Casabalanca South Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl.Kemang Raya No.24 Jak-sel South Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Mahakam 1 No.17 Kebayoran Baru South Jakarta

Entertainments - Live Musics
JL.Ampera Raya No.11, Rt 001/09. South Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Gedung EastEnd Lt.2 & 3 Komp Taman Ria Senayan Central Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Garnisun Dalam 8 Phone 62 21-5745670 - Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Jend. Sudirman Kav. 31 Phone : 62 21-5710064 - Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Jend. Sudirman - Wisma BNI Phone : 62 21-5744488 - Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Faleten I No. 12 Phone : 62 21-7521308 - Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. Tanah Abang Timur 16 Phone : 62 21-3580720 - Jakarta

Entertainments - Live Musics
Jl. S. Parman Kav. 93-94 Phone : 62 21-56960888 - Jakarta

Jl. Kemang Raya 68 Phone : 62 21-7199346 - Jakarta

Jl. Sidoarjo 1 Menteng Phone : 62 21-331890 - Jakarta

Do you have other information?

Filed under having 0 comments  

Jakarta Hotel

Wednesday by indra

if you are planning to go for a few days to some places you surely need an accommodation like hotel. this posting help you to find hotels especially in Indonesia.

Hyatt Aryaduta Hotel Jakarta

Rating: *****
Number of rooms: 200
Location: Central Jakarta
Address: Jalan Prapatan 44-48Jakarta 10110 Indonesia, Jakarta, Indonesia
Tlpn : +62 212 3521 234

Aryaduta Hotel Jakarta Info
The five star Aryaduta Hotel is conveniently located in Central Jakarta and is in close proximity to the business district and the shopping and entertainment centers. The guests have access to Club Odiseus, a luxurious Fitness Centre featuring a Spa, personal fitness programmes, a state-of-the-art gymnasium, air conditioned squash courts, sauna, whirlpools, massage, cold plunge pool and a Balinese-concept outdoor pool. The hotel also includes three restaurants, a pub, a lounge and a poolside bar.

Grand Hyatt Hotel Jakarta

Number of rooms: 428
Location: Central Jakarta
Address: Jalan M H Thamrin Kav 28-30, Jakarta, Indonesia
Tlpn :+62 21 390 1234 Fax: 62 21 390 6426

Grand Hyatt Hotel Jakarta Info
Guests will find all of the finest amenities in each of the 428 rooms in this popular 5-star hotel There are hair dryer, clock radio, air conditioning, television, private safe, separate shower in each of the hotel's well-equipped rooms. To make each guest's stay more complete, this Jakarta hotel offers morning call, salon, cocktail lounge, multi-lingual staff, dry cleaning and laundry, conference rooms, nursery, room service. After a day of work or exploring, squash courts, sauna, massage, steam room, tennis courts, outdoor pool are some of the ways to unwind. With a full range of popular amenities and a friendly, caring staff, it's no wonder guests keep returning to Grand Hyatt Hotel.

Four Seasons Hotel Jakarta

Address: Jalan H.R. Rasuna Said, Jakarta 12920Indonesia, Jakarta, Indonesia
Telp.+62 21 252 3456

Four Seasons Hotel Jakarta Info
The Four Seasons Hotel is convenient to everything Jakarta has to offer, and is only 32 km (20 miles) away from Jakarta International Airport. Every room in the hotel offers guests hair dryer, clock radio, telephone, non-smoking rooms, voicemail, air conditioning, iron and ironing board, television. Other features at the hotel include car rental, salon, currency exchange, airport pick-up and drop-off, cocktail lounge, multi-lingual staff, conference rooms, 24-hour room service. For the enjoyment of guests interested in sports or leisure, there are sauna, massage, outdoor pool, fitness center, spa on the grounds. With a full range of popular amenities and a friendly, caring staff, it's no wonder guests keep returning to Four Seasons Hotel.

Mulia Hotel Jakarta

Number of rooms: 844
Location: South Jakarta
Address: Jl. asia afrika senayan jakarta 10270 indonesia, Jakarta, Indonesia
Fax: +62-21-574-7888

Mulia Hotel Jakarta Info
The Mulia Hotel is convenient to everything Jakarta has to offer, and is only 26 km (16 miles) away from Jakarta International Airport. Sit back and relax in one of the hotel's 844 guestrooms, all designed with guests' comfort in mind. Every room in the hotel offers guests hair dryer, clock radio, non-smoking rooms, voicemail, air conditioning. To make each guest's stay more complete, this Jakarta hotel offers morning call, baggage handling, car rental, salon, currency exchange, cocktail lounge. Guests seeking exercise or leisure will be pleased to find outdoor pool, fitness center at the hotel. Convenient location, a dedicated staff and first-rate facilities make this hotel a favorite among travelers.

Shangri-la Hotel Jakarta

Number of rooms: 668
Location: Central Jakarta
Address: Kota BNI, Jl. Jend. Sudirman Kav. 1, Jakarta, Indonesia
Tlp : +62 21 570 7440

Shangri-la Hotel Jakarta Info
Each of the 668 rooms at this 5-star hotel have all the comforts and conveniences of home. There are non-smoking rooms, voicemail, air conditioning, desk, private safe, tea/coffeemaker in each of the hotel's well-equipped rooms. To make each guest's stay more complete, this Jakarta hotel offers wheelchair accessible, mail service, city transfers, car rental, salon, travel counter, airport pick-up and drop-off, cocktail lounge. Those looking for first-rate sporting and leisure facilities will find whirlpool, sauna, massage, steam room, tennis courts. Comfort and convenience are the hallmarks of Shangri-la Hotel

Park Lane Hotel Jakarta

Number of rooms: 246
Location: Central Jakarta
Tlp : +62 21 574 7777
Address: Jl. Casablanca At Kuningan, Jakarta, Indonesia

Park Lane Hotel Jakarta Info
Each of the 246 rooms at this fine 4-star hotel feature superior amenities. Included in all rooms are hair dryer, non-smoking rooms, electronic/magnetic key, voicemail, air conditioning, iron and ironing board, television, robes. Guests will enjoy the hotel's excellent facilities and services including mail service, morning call, baggage handling, car rental, currency exchange, airport pick-up and drop-off, cocktail lounge. Guests seeking exercise or leisure will be pleased to find tennis courts, outdoor pool, fitness center, spa at the hotel. This charming property has long been a favorite in Jakarta for both business and leisure travelers.

- Grand Melia Jakarta
Jl. HR Rasuna Said Kav. X-0, Kuningan, Jakarta 12950, Telp.+62 21 526 8080
- Hotel Aston Jakarta
Jl. Garnisum Dalam No 8, Karet Semanggi, Jakarta 12930, Telp.+62 21 251 5151
- Hotel Borobudur Jakarta
Jl. Lapangan Banteng Selatan, PO Box 1329 Jakarta, Telp.+62 21 380 5555
- Crowne Plaza
Jl. Gatot Subroto Kav 2-3, Jakarta 12930, Telp.+62 21 526 8833
- Gran Mahakam
Jl. Mahakam I No 6, Blok M, Jakarta 12130, Telp.+62 21 720 9966
- Jakarta Hilton International
Jl. Gatot Subroto, PO Box 3315 Jakarta 10002, Telp.+62 21 570 3600
- JW Marriott Hotel
Jl. Lingkar Mega Kuningan Kav. 1-2, Mega Kuningan, Jakarta 12950, Telp.62 21 5798 8888
- Imperial Aryaduta Hotel & Resort
401 Bulevar, Jl. Jend. Sudirman, Lippo Karawaci 1300, Tangerang 15811, Telp.62 21 546 0101
- Intercontinental Mid Plaza Jakarta
Jl. Jend. Sudirman Kav. 10-11, Jakarta 10220, Telp.62 21 251 0888
- Le Meridien Jakarta
Jl. Jend Sudirman Kav. 18-20, Jakarta 10220, Telp.62 21 251 3131
- Mandarin Oriental Jakarta
Jl. MH Thamrin, PO Box 3392 Jakarta 10310, Telp.62 21 3983 8888
- The Park Lane Jakarta
Jl. Casablanca Kav 18, Jakarta 12870, Telp.62 21 828 2000
- Hotel Sahid Jaya
Jl. Jend Sudirman Kav 86, Jakarta 10220, Telp.62 21 570 4444
- Sheraton Bandara Hotel
Bandara Soekarno-Hatta, PO Box 1198 Jakarta 19110, Telp.62 21 559 7777
- Sheraton Media
Jl. Gunung Sahari Raya No. 3, Jakarta 10720, Telp.62 21 626 3001
- The Dharmawangsa
Jl. Brawijaya raya No 26, Kebayoran Baru, Jakarta 12160, Telp.62 21 725 8181
- The Acacia Jakarta
Jl. Kramat Raya 73-81, Jakarta 10450, Telp.62 21 390 3030
- Alila Hotel Jakarta
Jl. Pecenongan kav 7-17, Jakarta 10210, Telp.62 21 231 6008
- Ambhara
Jl. Iskandarsyah Raya No 1, Jakarta 12160, Telp. +62-21 2700 800 - Fax +62- 21 2700702
- Aston Atrium Hotel
Kompleks Segitiga Atrium, Jl. Senen Raya No. 135, Jakarta 10410, Telp.62 21 344 2828
- Twin Plaza Hotel
Jl. S. Parman Kav 93-94, Slipi, Jakarta 11420, Telp.62 21 569 60888
- Ciputra Jakarta
Jl. Letnan Jend. S. Parman, Jakarta 11470, Telp.62 21 566 0640
- Dusit Mangga Dua
Jl. Mangga Dua Raya, Jakarta 10720, Telp.62 21 612 8811
- Horison Bekasi
Jl. Raya Kalimalang, PO Box 223, Jakarta 17148, Telp.62 21 884 8888
- Mercure Convention Centre
Jl. Pantai Indah, Taman Impian Jaya Ancol, PO Box 3340 Jakarta , Telp.62 21 640 6000, 7000
- Jayakarta Jakarta
Jl. Hayam Wuruk No 126, Jakarta 11160, Telp.62 21 649 6760
- Hotel Kartika Chandra
Jl. Jend Subroto Kav 18-20, Jakarta 12930, Telp.62 21 520 5000
- Hotel Kristal
Jl. Tarogong Raya, Cilandak Barat, Jakarta 12430, Telp.+62 21 750 7050
- Mercure Hotel & Resd.
Jl. S. Parman, PO Box 1421, Jakarta 11014, Telp.+62 21 564 1555
- Mercure Rekso H. Wuruk
Jl. Hayam Wuruk No 123, Jakarta 11160, Telp.62 21 624 8680
- Millennium Sirih
Jl. Fachrudin 3, Jakarta 10250, Telp.62 21 230 3636
- Hotel Batavia
Jl. Kalibesar Barat 46, PO Box 4922, Jakarta 11049, Telp.62 21 690 4118
- Nikko Hotel
Jl. MH Thamrin Kav 59, Jakarta 10350, Telp.62 21 230 1122
- RedTop
Jl. Pecenongan 72, Jakarta 10120, Telp.62 21 350 0077
- Hotel Santika Jakarta
Jl. Aipda KS Tubun No 7, Jakarta 11410, Telp.62 21 536 1777
- Sari Pan Pacific
Jl. MH Thamrin No 6, Jakarta 10340, Telp.62 21 390 2707
- Menara Peninsula
Jl. Let Jend S Parman 78, Jakarta 11410, Telp.62 21 535 0888
- Atlet Century
Jl. Pintu Satu Senayan, Jakarta 10270, Telp.62 21 571 2041
- Hotel Bumikarsa Bidakara
Jl. Jend Gatot Subroto Kav. 71-73, Pancoran, Jakarta 12870, Telp.62 21 837 93555
- Hotel Danau Sunter
Jl. Danau Permai Raya Blok C1, Sunter, Jakarta 14350, Telp.62 21 650 9969
- Hotel Grand Ancol
Jl. RE Martadinata No 1, Jakarta 14430, Telp.62 21 691 6009
- Ibis Arcadia Hotel
Jl. KH Wahid Hasyim 114, Jakarta 10340, Telp.62 21 2300 050
- Ibis Cikarang
Jl. Jababeka Raya, Cikarang Baru Kota Hijau, Bekasi 17530, Telp.62 21 893 4488
- Ibis Kemayoran
Jl. Bungur Besar Raya No. 79-81, Jakarta 10620, Telp.62 21 421 0111 / 1818
- Ibis Slipi
Jl. Letjen S. Parman Kav 59 PO Box 6627 Jakarta 11066, Telp.62 21 533 1560, 1570
- Ibis Tamarin
Jl. KH Wahid Hasyim 77, Jakarta 10340, Telp.62 21 391 2323
- Quality Hotel Bandara
Terminal 2E, Soekarno-Hatta International Airport, Jakarta 19110, Telp.62 21 559 0008
- Quality Hotel Jakarta
Jl. Pangeran Jayakarta 70, Jakarta 10730, Telp.62 21 601 3888
- Quality Suites Sunda Kelapa
Jl.Pakin Raya No 1, Penjaringan, Jakarta 14430, Telp.62 21 662 7118
- Hotel Raddin Ancol
Jl. Lodan Timur No 7, Taman Impian Jaya Ancol, Jakarta 14430, Telp.62 21 640 5641
- Treva International
Jl. Menteng Raya No 33, Jakarta 10330, Telp.319 00240
- Willtop Hotel Jakarta
Jl. Pangeran Jayakarta 44, PO Box 7996 JKPMD, Telp.62 21 628 7888


Do you have other information?

Filed under having 0 comments  

Google Adsense (Jasa Pembuatan Website dan Account Google Adsense -Murah)

Your Ad Here